viernes, 27 de diciembre de 2013

El passat 19 de desembre vàrem celebrar el Nadal.


El passat 19 de desembre vàrem celebrar el Nadal. El lloc triat  va ser  l´espai Elsa.
Una celebració molt senzilla  i entranyable. Tot i que va ploure durant tot el dia, la pluja no va impedir que poguéssim  celebrar-ho plegats.
El Guillem Simó va fer una reflexió de como viure el Nadal en plenitud, amb conciència i enfocar en nostres propòsits de cara l’any 2014. Diversos alumnes   van   participar  en la celebració: poesia, cançons,   representació  nadalenca del grup de teatre,   nadales amb  guitarra elèctrica i  clàssica. Tot  va sortir  molt bé. Tothom que va participar va donar el millor de si mateix.   L’ ambient que s’havia anat   creant des de l´inici  era d’alegria. 
Per  finalitzar, com és habitual en totes les nostres activitats, vàrem meditar  plegats durant uns minuts. La meditació, dirigida per la Marta Matarín, ens va permetre a tots  agrupar   els  nostres sentiments i emocions dins del nostre cor, en un  poderós ambient de silenci.
I, amb els millors desitjos per tots , tant la Marta com el Guillem, que havien fet la presentació de la celebració,  ens van  convidar a recollir  a cadascú  una bonica tarjeta de cara l’any vinent i un dolç.


No hay comentarios:

Publicar un comentario