jueves, 18 de octubre de 2018

Celebració Dia Mundial de la Pau i el Dia Mundial de la No-Violència



La crida de l'ONU per commemorar i activar el Dia Mundial de la Pau i el Dia Mundial de la No-Violència en relació a la Salut de les persones en una conversa amb la Dra. Inma Nogués 
Què tenen a veure la salut i la pau? Quines són les seves relacions en la nostra vida? Quines serien les estratègies que poden contribuir a una millora tant en el camp personal com de la comunitat? Natura i acció dos aspectes per a reflexionar.
La Dra. Inma Nogués, és metgessa de familia i presidenta de Merry Human Life Society ( Merry Life).  Desde fa anys imparteix cursos i conferències sobre la constitució física i energètica de l’ésser humà, col.labora amb diferents centres i entitats en l’estudi i la divulgació d’aquests temes. Autora del llibre  “ De lo físico a lo sutil"
Pilar Quera  La docència, formació i participació en equips de reflexions comunitàries m’ha permès obrir la mirada cap perspectives que permeten el despertar de la consciència en tots els seus nivells, personal, educatiu, cultural, social i espiritual. Membre de Brahma Kumaris imparteix cursos i formació sobre el Raja Ioga i la meditació. 

Dimarts 23 d’octubre de 2018 a les 19:00 H.
Ens trobarem a la nostra seu de Barcelona, Diputació 329, pral
Amb molta il·lusió en retrobar-nos.

                                

 barcelona@es.brahmakumaris.org                             merrylife@merrylife.org 
www.brahmakumaris.es                                               www.merrylife.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario