miércoles, 11 de abril de 2018

Conferencie En commemoració del Dia Mundial de la Salut (OMS)

En commemoració del Dia Mundial de la Salut (OMS) declarat per les Nacions Unides



Us convidem a una sessió interactiva on, a través de converses i  reflexions,  podrem  recollir suggeriments i pràctiques personals o col·lectives per a poder fer-les extensives al nostre dia a dia i les enviarem a les Nacions Unides. Fent-nos responsables incrementarem la salut a les nostres vides.
 
No obstant això, sabem que es necessiten moltes  iniciatives per eradicar l'àmplia gamma de malalties per fer front a nombroses i variades qüestions persistents i emergents relatives a la salut a tot arreu i per a tothom. Aquesta serà la nostra contribució. 
Inma Nogués, és metgessa de família i presidenta de Merry Human Life Society ( Merry Life).  Des de fa anys imparteix cursos i conferències sobre la constitució física i energètica de l’ésser humà, col·labora amb diferents centres i entitats en l’estudi i la divulgació d’aquests temes. 
Xavier Guerrero, adjunt a direcció de l´Associació per a les Nacions Unides a Espanya, llicenciat en ciències polítiques, compromès en la seva tasca en el treball social i les relacions internacionals i pels drets humans  en la promoció dels objectius de desenvolupament sostenible per una vida plena de benestar.
Miquel Samarra, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona(1988). Especialista en Medicina de l’Educació física i l’esport. Des de l’any 1994, director mèdic del Centre Mèdic Matterhorn, des del qual  exerceix  la professió amb  una visió holística i integrativa. Enfocat en promoure la salut, més que combatre la malaltia.
Pilar Quera  La docència, formació i participació en equips de reflexions comunitàries li ha permès obrir la mirada cap a perspectives que permeten el despertar de la consciència en tots els seus nivells: personal, educatiu, cultural, social i espiritual. Forma part de l’Equip de Coordinació de Brahma Kumaris Barcelona.

Dimarts 17 d’abril de 2018
19:00 a 20:30

No hay comentarios:

Publicar un comentario